Фото: Agencja Wyborcza

Авто розплющило об дерево: українка загинула в страшній аварії в Польщі

У Польщі 26-річна українка загинула в жахливій аварії. Автомобіль Range Rover на великій швидкості врізався у дерево та спалахнув.

Про це повідомляє Agencja Wyborcza.

В селищі Слупно у Мазовецькому воєводстві автомобіль рухався по рівній дорозі зі швидкістю 220 км/год, однак у якийсь момент водій втратив керування, внаслідок чого авто злетіло з дороги та врізалося в дерево. За кермом транспортного засобу був 34-річний громадянин Білорусі, а на пасажирському сидінні — 26-річна українка. Вони їхали на відпочинок. 

Обоє постраждалих були доправлені до лікарні у Варшаві. В українки були пошкоджені внутрішні органи, зламані хребет, ребра й кінцівки. Дівчина померла одразу після приїзду до лікарні, а водій через два дні.

Нагадаємо, 21 квітня в тимчасово окупованому Мелітополі сталася аварія за участі російських військових. На дорозі перевернулася ворожа техніка, яка перевозила систему протиповітряної оборони.

Днем раніше на центральний пляж селища міського типу Кирилівка (Запорізька область) винесло труп російського льотчика. Там за 500 метрів від берега розбився російський гелікоптер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.04.2023 18:22