Фото: ГУНП у Рівненській області

На Рівненщині у моторошній ДТП загинув військовий, ще двоє — травмовані (фото)

У середу, 26 квітня, неподалік села Крилів у Рівненській області сталася аварія за участі військових. Два транспортних засоби зіткнулися на трасі "Київ-Чоп".

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Рівненської області.

Повідомлення про автопригоду надійшло до поліції близько восьмої години ранку. Відомо, що автомобіль "Газель" зіштовхнувся із вантажівкою з напівпричепом. Правоохоронці поінформували, що внаслідок зіткнення загинув чоловік, а двоє людей отримали поранення й доставлені до лікарні.

"На місці події працює слідчий слідчого управління ГУНП, слідчо-оперативна група Дубенського РВП. Патрульні регулюють рух — для проїзду вільна лише одна смуга", — йдеться в повідомленні. 

Згодом у Державному бюро розслідувань уточнили, що за кермом службового мікроавтобуса перебував військовослужбовець однієї з військових частин Рівненщини. З невідомих наразі причин він виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою.

"Наразі відомо, що в результаті аварії один військовий загинув, ще двоє — госпіталізовані до лікарні, важкість отриманих тілесних ушкоджень встановлюється. Водій вантажівки не постраждав. Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються усі обставини ДТП", — поінформували в ДБР.

Попередньо справу кваліфікують за ч. 1 ст. 415 КК України (порушення правил водіння або експлуатації машин).

Нагадаємо, 25 квітня на Київщині у селі Зазим'я сталася масштабна автотроща. Зіткнулися п'ять автівок. За даними правоохоронців, 40-річний водій Volvo виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з попутним авто Kia. Надалі від удару транспортний засіб Volvo здійснив зіткнення з припаркованим на стоянці легковиком Chevrole, що по інерції зіткнувся з транспортним засобом Citroen, який внаслідок цього допустив зіткнення з авто Honda.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 
Події, 26.04.2023 14:53