Фото: поліція Київщини

На Київщині сталася ДТП за участі п’ятьох автівок: постраждали діти

У вівторок, 25 квітня, на Київщині у селі Зазим'я сталася масштабна автотроща. Зіткнулися п'ять автівок.

Про це повідомила прес-служба поліції Київської області.

За даними правоохоронців, 40-річний водій Volvo виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з попутним авто Kia. Надалі від удару транспортний засіб Volvo здійснив зіткнення з припаркованим на стоянці легковиком Chevrole, що по інерції зіткнувся з транспортним засобом Citroen, який внаслідок цього допустив зіткнення з авто Honda.

В результаті аварії потерпілих госпіталізували до лікарні — 44–річну пасажирку авто Volvo, 54–річного водія Kia, чотирирічного і п'ятирічного хлопчиків, які перебували у транспортному засобі Citroen.

ДТП Зазим'я

Фото: поліція Київщини

Нагадаємо, 24 квітня у Київській області сталось 25 дорожньо-транспортних пригод. Внаслідок інцидентів зазнали травм шість осіб.

Зазначимо, що на Київщині також значно зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Так, 18 квітня у Київській області сталися 23 дорожньо-транспортні пригоди. За даними начальника поліції Києва Андрія Нєбитова, 17 осіб виявили правоохоронці за кермом напідпитку. На жаль, є потерпілі та загиблі. 

19 квітня на Київщині трапилось 13 аварій. Одна особа була травмована в селі Калинівка Бучанського району. 16 водіїв сіли за кермо напідпитку. 

23 квітня в області сталося 25 ДТП. Три аварії з потерпілими, дві особи отримали травми в Яготині та селі Косянівка. В Димері внаслідок аварії загинув пішохід.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Події, 25.04.2023 15:33