Фото: поліція Київщини

Смерть жінки та травми дітей: поліція Київщини оприлюднила дані щодо ДТП за добу

У понеділок, 24 квітня, у Київській області сталось 25 дорожньо-транспортних пригод. Внаслідок інцидентів зазнали травм шість осіб.

Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Двоє дітей постраждали під час аварії в  Зазим’ї. В селі Любарці під час ДТП дві особи отримали травми, 66-річна жінка загинула. 20 водіїв  сіли за кермо напідпитку", — йдеться у повідомленні.

Також у поліції закликали громадян пам’ятати про важливість дотримання правил дорожнього руху.

Зазначимо, що на Київщині також значно зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Так, 18 квітня у Київській області сталися 23 дорожньо-транспортні пригоди. За даними начальника поліції Києва Андрія Нєбитова, 17 осіб виявили правоохоронці за кермом напідпитку. На жаль, є потерпілі та загиблі. 

19 квітня на Київщині трапилось 13 аварій. Одна особа була травмована в селі Калинівка Бучанського району. 16 водіїв сіли за кермо напідпитку. 

23 квітня в області сталося 25 ДТП. Три аварії з потерпілими, дві особи отримали травми в Яготині та селі Косянівка. В Димері внаслідок аварії загинув пішохід.

Нагадаємо, у Київській області електропотяг травмував чоловіка та жінку, які під час його руху перебували під пероном. Машиніст застосував екстрене гальмування, однак лиха запобігти не вдалося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Суспільство, 25.04.2023 11:21