Фото: соцмережі

Автомобіль впав у водойму: на Закарпатті сталася смертельна ДТП (фото)

На Закарпатті трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП). У селі Глибокий Потік Тячівського району автомобіль впав у водойму. Водій загинув.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Автопригода сталася 22 травня у селі Глибокий Потік. Місцевий 70-річний житель їхав на автомобілі "ВАЗ-2121", не впоравшись з керуванням, він з’їхав з дороги у водойму. За попередніми даними, чоловік втратив свідомість через раптове погіршення самопочуття, однак остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Також в автомобілі перебувала 64-річна односельчанка загиблого. Жінку з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті, слідчі Тячівського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У справі уже призначили експертні дослідження, за висновками яких встановлять усі об’єктивні обставини ДТП.

ДТП в селі Глибокий Потік 22 травня

ДТП в селі Глибокий Потік 22 травня. Джерело: Нацполіція

Нагадаємо, 17 травня у Києві трапилася смертельна ДТП. Внаслідок зіткнення автомобілів загинула півторарічна дитина. Вагітну жінку та чоловіка госпіталізували до реанімації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.05.2024 16:22