Батько зниклого в Білорусі українця отримав підтвердження МЗС, що його син знаходиться в СІЗО Краснодара

07 ВЕРЕСНЯ 2017 17:14

Український військовослужбовець Ігор ГРИБ отримав підтвердження Міністерства закордонних справ, що його зниклий 24 серпня син Павло знаходиться в слідчому ізоляторі в Краснодарі, інформує TrueUA.

«Мені повідомили, що він перебуває в Краснодарі в слідчому ізоляторі № 5. Мені це повідомили в Міністерстві закордонних справ», - сказав ГРИБ в коментарі УНІАН .

Історія про зникнення 19-річного Павла Гриба вийшла на рівень зовнішньополітичних відомств України та Білорусі. Українець пропав після поїздки в Гомель (Білорусь) до дівчини.

При цьому його батько, який раніше працював в Державній прикордонній службі України, відразу після пропажі сина припустив, що Павло пропав з подачі ФСБ РФ.

У Росії Павло знаходиться в розшуку за ст. 205 КК РФ - терористичний акт. Ініціатором справи є управління ФСБ по Краснодарському краю Сочі.

Батько розповів, що тепер має намір в першу чергу домогтися зустрічі з Павлом.

«Ми будемо боротися за нього, провідати потрібно», - сказав він.

Раніше український офіцер Ігор ГРИБ звернувся із заявою про сприяння в розшуку зниклого 24 серпня свого 19-річного сина Павла до Міністерства внутрішніх справ Гомельської області (Білорусь), прокуратуру країни і Слідчий комітет РФ.

Події, 07.09.2017 17:14