Фото: АрміяInform

"Бавовна" продовжуватиметься: у Повітряних силах попередили про нові удари по окупантах у Криму

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат заявив, що "бавовна" на військових об'єктах росіян в Криму, відбуватиметься й надалі. 

Відповідну заяву посадовець зробив під час брифінгу в Media Center Ukraine - Ukrinform.

"Ви бачите результати роботи Повітряних сил, зокрема це два кораблі, які відправлені услід за крейсером "Москва", тобто знищені були точними ударами наших пілотів, ну й інші удари, які здійснюються. Це вражання складів боєприпасів на окупованій території, зокрема в Криму", — сказав Ігнат.

За словами речника Повітряних сил, що "бавовна" на окупованих росіянами територіях України продовжуватиметься, адже Україні необхідно знищувати ворога та його логістику.

"Ми не можемо в односторонньому порядку просто захищатися. Ми маємо знищувати ворога, знищувати його логістику, в тому числі знищувати штаби, органи військового управління, які ворог має на різних напрямках", — зазначив речник.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 21 вересня, Сили оборони України завдали комбінованого удару по аеродрому поблизу Сак тимчасово окупованого Криму. На летовищі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 і Су-30), а також ПЗРК "Панцирь". Там же розташували базу підготовки операторів БпЛА "Mojaher". Саме ці безпілотники використовують росіяни для координації власних повітряних атак, а також як бойовий ударний дрон.

Також 20 вересня Сили оборони України атакували командний пункт армії Росії поблизу окупованого Севастополя в Криму. Військова база була розбита ракетами. Попередньо, це була спільна спецоперація Служби безпеки України, Повітряних сил та Військово-морських сил ЗСУ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.09.2023 14:37