Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Без наслідків для Росії не минеться": Зеленський відреагував на удар по Покровську, де загинуло понад 10 людей

У ніч на 6 січня російські загарбники обстріляли Покровськ Донецької області. Однак жоден удар Російської Федерації по мирних містах України не залишиться без наслідків.

У цьому запевнив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

"Цими годинами в Покровську Донецької області та в Покровському районі триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Ракети С-300. Залучені необхідні рятувальні сили, техніка ДСНС України. Розбирають завали", — зазначив він.

За його словами, станом на цей час відомо про загибель понад десяти людей, і серед них — діти.

"Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких. Удар росіян був просто по звичайній житловій забудові, по приватних будинках", — додав український президент.

Він запевнив, що всім пораненим надається необхідна допомога. І Росія повинна відчувати, що жоден із таких ударів без наслідків для держави-терориста не минеться.

"Ми маємо це забезпечити — нашою силою, власними оборонними та політичними спроможностями. Слава всім, хто б’ється! Слава всім, хто додає своєї сили до сили нашої держави!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін заявляв, що станом на післяобідню пору 6 січня люди перебували під завалами в Покровську Донецької області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.01.2024 18:55