Фото: Telegram-канал "Україна Зараз"

Без світла, води і опалення: у Харкові колапс через ракетну атаку росіян

Зараз у Харкові немає електронапруги у всьому місті. Об'єкти критичної інфраструктури, медичні установи перейшли на генератори.

Про це розповів міський голова Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону.

По Харкову було випущено 11 ракет, пошкоджено ТЕЦ та трансформаторні підстанції. В місті немає опалення та водопостачання.

"Зупинився міський електротранспорт, метрополітен. Ми здійснили заміну, і зараз працюють автобуси, які перевозять людей центральними магістралями міста", — розповів мер.

За інформацією мера, воду розвозять водовозками.

"У всіх районах Харкова встановлять водовозки, щоб жителі міста могли ними користуватися. Всі комунальні служби працюють, ми вивозимо сміття. Що стосується торгових центрів, магазинів, аптек, то вони перейшли на генератори. Те саме стосується і АЗС", — зазначив міський голова.

Telegram-канал "Україна Зараз" опублікував фото наслідків удару ракет в одному з районів Харківської області. На світлині видно величезну воронку від вибуху ракети.

Воронка від вибуху російської ракети в Харкові

Нагадаємо, росіяни вночі 9 березня здійснили 15-ту масовану ракетну атаку на енергетичну інфраструктуру України. Внаслідок обстрілів є пошкодження об’єктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 09.03.2023 12:14