Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Безпілотники атакували військовий аеродром у Брянській області

Вночі 3 травня безпілотники атакували військові об'єкти росіян у Брянській області. Вибухи зафіксували на території аеродрому.

Про це повідомляє пропагандистський Telegram Baza.

Всього у нічній атаці на Брянську область брали участь нібито п'ять безпілотників. Два вдалося знищити ППО росіян, два прорвалися, а один БпЛА кудись зник. 

Два безпілотники вибухнули на території військового аеродрому в Брянській області. Пропагандисти переконують, що постраждалих немає. Невеликі пошкодження отримав не експлуатований АН-124.

Нагадаємо, вночі 3 травня у Росії у селищі Волна неподалік Криму спалахнула нафтобаза. Попередня причина — атака безпілотника. 

29 квітня у мікрорайоні Козача Бухта тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи, після яких спалахнула масштабна пожежа. За словами представника окупаційної влади, причиною пожежі стала атака безпілотного літального апарату.

Відомо, що вночі 24 квітня виникла пожежа на нафтобазі в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. У РФ вважають, що це сталося внаслідок атаки українського безпілотника. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.05.2023 09:55