Фото: ілюстративне. Джерело: Запорізька ОВА

Бійці ГУР та партизани підірвали залізничний міст у Бердянську, — ЗМІ

У неділю, 27 жовтня, у тимчасово окупованому Бердянську бійці Головного управління розвідки Міноборони та руху опору підірвали залізничний міст.

Про це повідомляє hromadske, посилаючись на власні джерела в силових структурах.

Зазначається, що українським розвідникам та партизанам вдалося підірвати залізничний віадук, розташований між будівлею водоканалу й автомийкою на Східному проспекті міста. Зокрема, саме цей міст російські загарбники використовували для постачання військових вантажів.

Після диверсії залізничне сполучення з Бердянськом повністю паралізовано. Відтак, рашисти не можуть здійснювати підвіз зброї, боєприпасів та палива до міста.

"Як наслідок — неможливість довезення пально-мастильних матеріалів, зброї та боєприпасів для окупаційних сил у тимчасово окупованому українському місті. І хоча місцеві окупаційні ресурси й пропагандисти стверджують, що "всі мости стоять цілі", жодних фото нібито цілого мосту вони не демонструють", — зазначило джерело.

Нагадаємо, 18 жовтня в центрі тимчасово окупованого Луганська було ліквідовано російського воєнного злочинця — майора Дмитра Первуху. Його автомобіль "УАЗ Патріот" вибухнув близько 11:40.

Також 20 жовтня під Брянськом знайшли труп пілота, який причетний до воєнних злочинів в Україні. За даними розвідників, було ліквідовано Голєнкова Дмитра Володимировича. Його труп знайшли у яблуневому саду села Супонєво. Тіло російського воєнного злочинця виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2024 18:18