Фото ілюстративне. Джерело: УП

Бив та зґвалтував: на Полтавщині чоловік знущався з переселенки

У Полтавській області отримав шість років в'язниці 50-річний місцевий житель, який знущався з переселенки. Жінку, яка виїхала з Харківщини через бойові дії на території області, чоловік прихистив у своєму будинку на прохання знайомих.

Про це повідомили у прес-службі Полтавської обласної прокуратури.

За даними слідства, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник залякував громадянку, вимагав зізнатися у причетності до диверсійної роботи на користь країни-агресора, бив та навіть зґвалтував.

Свою провину у вчиненні злочину обвинувачений визнав частково та оскаржував рішення суду першої інстанції. Проте Полтавський апеляційний суд не задовольнив його скаргу й залишив у силі вирок — шість років в'язниці.

Нагадаємо, в Україні судитимуть колишнього кінолога херсонського СІЗО, який утримував в камерах викрадених окупантами патріотів. Він здійснював моральний тиск на ув’язнених, погрожував їм. Після звільнення Херсона фігурант втік разом з військовослужбовцями РФ.

Також 15 років в'язниці загрожує мешканцю Київщини, який через ревнощі зарізав свою 16-річну доньку та намагався стратити 12-річного сина. Чоловіка розлютило те, що його дружина перебуває за кордоном.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.05.2023 01:33