Фото: скріншот з відео

Блогер, який облаяв військового, опублікував відео з вибаченнями

Блогер Сурік Черкезов, який у Києві облаяв військового ЗСУ, записав відео, де просить пробачення. Пранкер також оголосив про збір коштів на пікап для ЗСУ.

Відео Черкезов опублікував у себе на сторінці в Instagram.

У соцмережах з'явилося відео, на якому блогер Сурік Черкезов намагався зняти черговий пранк для своєї аудиторії і став чіплятися до військового, який не бажав з ним вести діалог. Пранкер намагався розізлити чоловіка, а в кінці взагалі послав бійця ЗСУ на "три літери". Менше, ніж за добу блогер опублікував вибачення.

"Виникла ситуація, у якій я був 100% неправий. Я розумію, що це було огидно з мого боку. Я хочу особисто попросити вибачення у всіх військових, які побачили цю ганьбу. Я хочу особисто принести свої вибачення перед тим військовим. Якщо ти мене бачив, я прошу вибачення у тебе, і в подальшому я хочу зустрітися з ним особисто, щоб попросити вибачення. Моя поведінка була неприпустимою", — сказав він.

Після цих слів блогер оголосив про збір коштів на  пікап для українських військових.

Нагадаємо, на Київщині, у місті Бровари, спалахнув мовний скандал в одному з магазинів. Там продавець відмовилася обслуговувати українською мовою клієнтку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 30.04.2023 16:14