Фото ілюстративне. Джерело: Quds News Network

Бойові дії між Ізраїлем та терористами ХАМАСу: зросла кількість загиблих українців

Збільшилася кількість загиблих українців внаслідок атаки бойовиків ХАМАСу на Ізраїль. Наразі відомо про 11 загиблих громадян України.

Про це у коментарі Суспільному повідомив речник МЗС Олег Ніколенко. За його словами, майже десяток українців вважаються зниклими безвісти.

"Міністерство закордонних справ України може підтвердити загибель 11 українців у Ізраїлі. Іще дев'ять громадян вважаються зниклими безвісти", — розповів Ніколенко.

Нагадаємо, у полоні бойовиків ХАМАСу можуть перебувати українці. Такі висновки можна зробити згідно з попередньою інформацією, яку надають ізраїльські служби.

Відповідну заяву зробив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук в ефірі телемарафону. Він наголосив, що наразі невідоме місцеперебування певної кількості людей, і не виключається, що частина з них може бути в полоні. Про українську сторону, за словами посла, повідомляли ізраїльські служби, це ще не доведена інформація. 

Раніше повідомлялося, що серед сімох загиблих українців, як відзначив посол, тільки одна громадянка мала український паспорт. За словами Корнійчука, решта шість загиблих постійно проживали в Ізраїлі й мали ізраїльський паспорт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.10.2023 18:10