Фото: Instagram Іллі Забарного

"Борнмут" вже будує плани щодо трансферу Забарного: де може продовжити кар'єру український захисник

Український захисник "Борнмута" Ілля Забарний може опинитись у більш статусному клубі англійської Прем'єр-ліги. На прогрес футболіста розраховує його нинішня команда. 

Про це повідомляє The Athletic.

За даними джерела, у "Борнмуті" розраховують, що Ілля досягне рівня найкращих шести клубів в АПЛ. У клубі сподіваються, що українець стане для них новим Натаном Аке, який у 2020 році перейшов у "Манчестер Сіті". Клуб з Манчестера заплатив тоді за нідерландського захисника понад 45 мільйонів євро.

Забарний забив перший гол за "Борнмут"

Український футболіст "Борнмута" Ілля Забарний відзначився дебютним голом за команду. Захисник забив м'яч у ворота "Лутона". Знаменна подія для Іллі сталась у перенесеному матчі 17-го туру АПЛ: українець на 62-й хвилині гри після подачі кутового влучно пробив головою. Суперники намагалися врятувати ситуацію біля власних воріт, але у підсумку м'яч було зараховано. У підсумку матч завершився феєричною перемогою "Борнмута" з рахунком 4:3.

Цікаво, що для Забарного це перший гол в чемпіонаті Англії — на це йому знадобилося 38 поєдинків. Англійський клуб купив Іллю у київського "Динамо" взимку 2023 року.

Нагадаємо, Ілля Забарний допоміг збірній України перемогти команду Боснії і Герцеговини у півфінальному матчі плей-оф за вихід на Євро-2024. Наша збірна здолала суперника з рахунком 1:2.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.03.2024 22:59