Фото: Instagram Світоліної

"Борюся, як це роблять наші воїни": Світоліна прокоментувала свої поєдинки з росіянками

Українська тенісистка Еліна Світоліна з серйозно мотивацією виходить на поєдинки з російськими спортсменами. За її словами, коли вона грає проти представниць Російської Федерації, то бореться, як українский солдат.

Про це Еліна Світоліна розповіла Daily Mail.

Вона наголосила, що поєдинки з росіянками на корті схожі на війну. Еліна Світоліна після повномасштабного вторгнення відмовилися від рукостискань з представницями Російської Федерації.

"Для мене це велика мотивація, в таких поєдинках я відчуваю велику відповідальність, адже розумію, що за мною спостерігають багато людей в Україні. У таких зустрічах на мене чиниться великий тиск, але я використовую його як привілей, я виходжу і борюся, як це роблять наші воїни на полі бою. Це був дуже складний рік для мене, складно морально, але я кожен день знаходила мотивацію продовжувати працювати на своєму професійному шляху, тому що я знаю, що можу використовувати його як платформу для підвищення обізнаності про Україну. Зацікавленість світу у війні в Україні останнім часом знизилася і це викликає занепокоєння", — сказала Світоліна.

Нагадаємо, в жовні найкраща тенісистка України Еліна Світоліна вирішила зробити паузу у виступах. Це сталось після поразки від третьої ракетки світу Джессіки Пегули.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.11.2023 00:12