Фото: Еліна Світоліна / скріншот

Тенісистка Світоліна несподівно призупиняє виступи в турнірах: названо причину

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна вирішила зробити паузу у виступах. Це сталось після поразки від третьої ракетки світу Джессіки Пегули.

Про це Світоліна повідомила на прес-конференції, пише "Суспільне".

"Відчуваю, що моя гра покращується. Добре почуваюся на корті. Звісно, іноді бувають важкі дні. Сьогодні я грала з третьою ракеткою світу — це нелегко. Але я можу конкурувати з топ-тенісистками, зіграла хороші матчі", — сказала Еліна.

Вона додала, що задоволена своїм рівнем, але зараз хоче взяти перерву, аби фізично відновитися та повернутися. 

"Коли я фізично у формі, то здатна кидати виклик тенісисткам. І рейтинг прийде", — додала тенісистка.

Світоліна наголосила, що не знає, скільки часу триватиме ця перерва, та планує обговорити це з лікарями та командою. Українка також додала, що давно не бачила доньку, тому чекає на повернення додому.

Для Світоліної це десятий виступ в основній сітці US Open. Найкращий результат українка показала у 2019 році, коли дійшла до півфіналу.

Нагадаємо, Еліна Світоліна з перемоги стартувала на Відкритому чемпіонаті США. Вона здолала німкеню Анну-Лену Фрідзам у першому колі цьогорічного US Open.

Згодом Еліна пройшла у третє коло турніру US Open. У матчі з представницею Російської Федерації Анастасією Павлюченковою вона здобула важку перемогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.09.2023 14:55