Фото: Instagram Світоліної

Світоліна завершила виступи на US Open: хто зупинив українку (відео)

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна завершила виступи на престижному турнірі US Open. У третьому колі Відкритого чемпіонату США вона поступилась господарці кортів Джессіці Пегулі.

Поєдинок тривав одну годину 52 хвилини, чого вистачило для трьох сетів боротьби. Світоліна виконала чотири подачі навиліт та припустилася чотирьох подвійних помилок.

Еліна Світоліна — Джессіка Пегула 2:1 (4:6, 6:4, 2:6)

Варто відзначити, що у вирішальній партії Еліна не зуміла нав'язати боротьбу суперниці. Наша землячка у середині сету дозволила американці оформити брейки, що вирішило долю поєдинку.

У наступному колі третя ракетка світу Джессіка Пегула зійдеться в американському дербі з Меддісон Кіз. Матч запланований на третє вересня.

Для Світоліної це десятий виступ в основній сітці US Open. Найкращий результат українка показала у 2019 році, коли дійшла до півфіналу.

Нагадаємо, Еліна Світоліна з перемоги стартувала на Відкритому чемпіонаті США. Вона здолала німкеню Анну-Лену Фрідзам у першому колі цьогорічного US Open.

Згодом Еліна пройшла у третє коло турніру US Open. У матчі з представницею Російської Федерації Анастасією Павлюченковою вона здобула важку перемогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.09.2023 07:23