Фото: Instagram Еліни Світоліної

Світоліна з перемоги стартувала на US Open: кого здолала українка

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна з перемоги стартувала на Відкритому чемпіонаті США. Вона здолала німкеню Анну-Лену Фрідзам у першому колі цьогорічного US Open.

Поєдинок тривав рівно одну годину, а нашій землячці знадобилось два сети, щоб пройти у друге коло престижного турніру. Варто відзначити, що Світоліна надпотужно розпочала другу партію: їй вдалось виграти п'ять геймів поспіль.

Світоліна — Фрідзам 2:0 (6:3, 6:1)

У наступному колі суперницею Еліни тенісистки буде переможниця протистояння росіянки Анастасії Павлюченкової та американки Кроулі. Їхній очний поєдинок відбудеться у ніч на 30 серпня. Цікаво, що Павлюченкова виступає під нейтральним прапором.

Нагадаємо, Еліна Світоліна розгромила росіянку Дар'ю Касаткіну у другому колі Washington Open. Російська тенісистка на турнірі виступає під нейтральним статусом.

Раніше Вондроушова у півфіналі "Вімблдону" вибила українку Еліну Світоліну.

У липні українська тенісистка Людмила Кіченок в парі з хорватом Мате Павічем тріумфувала на "Вімблдоні" у міксті. Для Кіченок це був дебютний фінал на турнірі "Великого шлему".

Також українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла у фіналі турніру серії WTA 250 у французькому Страсбурзі. У вирішальному матчі за титул українка розбила росіянку Анну Блінкову. Після перемоги українська тенісистка показово не потиснула руку росіянці, як це буває традиційно після поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.08.2023 00:16