Фото: ГУР

Буданов висміяв Путіна після конфузу з годинником

Глава Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов дотепно відреагував на конфуз, в який потрапив президент Росії Володимир Путін. 22 серпня диктатор на засіданні Ради зі стратегічного розвитку Російської Федерації зганьбився, розглядаючи неіснуючий годинник на руці.

У інтерв'ю проекту "Крим Реалії" Кирило Буданов натякнув, що це міг бути двійник Путіна. За словами розвідника, реального президента Росії в його "звичному вигляді" востаннє бачили 26 червня 2022 року. 

"Відео, де він дивиться на неіснуючий годинник... А це реальний Путін?" — запитала журналістка.

"Мені здається, що не дуже", — сказав у відповідь Буданов.

Кирило Буданов прокоментував конфуз з Володимиром Путіним

Скріншот з відео

Нагадаємо, раніше співробітник ГУР Андрій Юсов заявив, що у російського диктатора Володимира Путіна є три двійники. Цьому сприяла зовнішність глави Кремля. Юсов уточнив, що під час використання Кремлем двійників легко можна відстежувати нехарактерні дії для російського диктатора. 

Водночас у німецькому виданні Bild стверджують, що у квітні цього року на окуповану територію в Маріуполь та на Херсонщину приїжджав не справжній президент РФ Володимир Путін. Видання зазначає, що "оригінальний" Путін точно з'являвся на зустрічі із Сі Цзіньпіном. Двійник зустрічався зі студентами в Московському державному університеті, був на похороні екс-глави Башкирії, в окупованому Маріуполі та в Херсонській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2023 18:13