Скріншот із відео

"Чекайте на нас і у вашому населеному пункті": бійці РДК знову зайшли на Бєлгородщину (відео)

Бійці Російського добровольчого корпусу повідомили, що знову перетнули кордон із Російською Федерацією. Нині вони перебувають у селі Глотове Бєлгородської області.

Відповідне відео вони опублікували на своєму Telegram-каналі.

На відеоролику двоє бійців стоять на ґанку відділення Пошти Росії у Глотовому. Воно, судячи з мапи та індексу, розташоване на вулиці Братів Краснокутських.

"Зрозуміло, цього разу вже нікому не треба доводити, що ми знімали наше відео не на Київщині, а на Батьківщині. Ми вирішили зробити нашою доброю традицією подібні ролики", — написали в РДК.

Російські ЗМІ впізнали одного із добровольців. Там запевняють, що один із бійців — Денис Нікітін (Капустін), командир корпусу, який став відомим після рейду РДК 2 березня у Брянській області. МВС Росії оголосило Нікітіна у розшук, а 4 квітня Басманний суд у Москві заочно заарештував Нікітіна у кримінальній справі про теракт.

"Вкотре ми заходимо на територію Росії. З боями чи тихо, це вже не має значення. Полум'я боротьби розгоряється по всій країні. Чекайте на нас і у вашому населеному пункті", — каже Нікітін.

Нагадаємо, на території Бєлгородської області 22 травня легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус проводив операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". До цього залучені виключно громадяни Росії.

Командир РДК Денис White Rex 25 травня повідомив, що після проведення операції в Бєлгородській області у них двоє поранених, а загиблих немає. На КПП "Грайворон" вони захопили БТР, стрілецьку зброю та іншу техніку. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.05.2023 16:14