Фото: ДСНС України

Через рашистську атаку "шахедами" на Одещині постраждала шестирічна дитина: у МВС показали фото наслідків

В ніч на 27 грудня російські загарбники вкотре атакували південь України. Під ударом опинились Одеська, Миколаївська та Херсонська області. Поранення отримала шестирічна дитина.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі.

"Одеська область: близько опівночі окупанти випустили по регіону безпілотники. Загинула людина, ще четверо постраждали. Серед них є 6-річна дитина. Пошкоджені житлові будинки. Також руйнувань зазнала незаселена новобудова в Одесі. На щастя, минулося без детонації та негативних наслідків", — йдеться у повідомленні.

ДСНС додає, що цієї ночі росіяни продовжували безперервно гатити й по території Херсонської області. Зокрема, ввечері 26 грудня ворог з артилерії вдарив по Антонівці, внаслідок чого одна людина постраждала. 

"Упродовж ночі росіяни обстрілювали й Херсон. Пошкоджений торговельний центр, гараж, крамниця, мобільне укриття, автомобілі. Крім того, окупанти вдарили по території науково-дослідної установи у Херсонському районі. Одна людина загинула", — зазначають рятувальники.

Також цієї ночі окупанти обстріляли Донеччину — працівники ДСНС загасили пожежу у багатоповерхівці та врятували трьох людей. Під ударом опинилася і Дніпропетровщина — ліквідовано пожежу на території сільгосппідприємства.

Нагадаємо, ввечері 26 грудня ввечері російські окупанти вдарили по залізничному вокзалу у Херсоні. Під обстріл потрапив евакуаційний потяг. Внаслідок обстрілу загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини. Він у складі зведеного загону ніс службу в Херсоні. Смертельне поранення отримав під час евакуації людей. Ще двоє поліцейських — в лікарні з осколковими пораненнями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 27.12.2023 10:55