Фото: пресслужба Окружної комендатури поліції в Томашові Любельському

У Польщі потрапив у ДТП мікроавтобус з українською реєстрацією: загинув 30-річний чоловік

Водій мікроавтобуса на українській реєстрації їхав з пасажирами у напрямку кордону. Він не встиг вчасно загальмувати та зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі.

Цю інформацію підтвердив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко в коментарі "Суспільному".

"Мікроавтобус із 9 пасажирами-громадянами України зіштовхнувся з вантажівкою, яка стояла у черзі на проходження прикордонного контролю. Один українець загинув, а ще 8 зазнали травм різного ступеня тяжкості. Їх доправили до лікарні для надання меддопомоги", резюмував він. 

За даними речниці поліції міста Томашів-Любельський Малгожати Павловської, аварія сталася o 06:27 (за київським часом) в населеному пункті Белжець на автодорозі №17. Мікроавтобус, який їхав у напрямку кордону, вчасно не загальмував і зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі у черзі до польсько-українського кордону у пункті пропуску "Гребенне-Рава Руська".

Нагадаємо, минулого місяця у Польщі автобус з українцями потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Відомо, що інцидент трапився біля Грубешова (Люблінське воєводство). Попередньо, під час руху автобус різко з’їхав ліворуч і врізався в дерево на узбіччі. У транспортному засобі перебувало десятеро осіб — всі громадяни України. Попри реанімаційні заходи, життя двох жінок і шестирічної дитини врятувати не вдалося. Решту пасажирів доставили до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.12.2023 13:40