Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Черговий нічний терор: скільки ракет і дронів збили Повітряні сили

У ніч на 14 червня російські окупанти завдали чергового ракетного удару по військових та інфраструктурних об’єктах України. Обстріл був комбінованим й здійснювався крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також ударними дронами-камікадзе.

Про це повідомили у прес-службі Повітряних сил.

З акваторії Чорного моря росіяни випустили чотири крилаті ракети "Калібр" у напрямку Одещини. Три ракети вдалось збити, одна — влучила в цивільний об’єкт.

"Зі східного узбережжя Азовського моря рашисти атакували 10-ма іранськими ударними дронами Shahed-136/131 на південно-східному напрямку. Дев’ять збито!" повідомили у Повітряних силах.

Також росіяни випустили шість крилатих ракет повітряного базування Х-22 із Ростовської області, завдавши удар по Донеччині.

Загалом силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з ППО складових Сил оборони, під час цієї нічної атаки знищено 12 повітряних цілей: три крилаті ракети "Калібр" та дев’ять іранських ударних дронів Shahed-136/131.

Повітряні сили

Інфографіка з Telegram-каналу Повітряних сил

Нагадаємо, внаслідок нічного удару по Одесі зруйновано склад торговельної мережі. Там троє загиблих та семеро — поранених. Також пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, ЖК, заклади харчування та крамниці, ще шестеро людей мають поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2023 08:33