Фото: Telegram Братчука

Нічна атака Одеси: куди влучили ворожі "Калібри" й скільки загиблих

У ніч на 14 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі. У місті працювала протиповітряна оборона.

Про це повідомили у Facebook оперативного командування "Південь". За даними військових, армія Російської Федерації з акваторії Чорного моря випустила по Одесі ракети "Калібр".

Одна ракета влучила у склад торговельної мережі: там — троє загиблих, семеро  поранені. Також пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, ЖК, заклади харчування та крамниці, шестеро людей мають поранення.

Нагадаємо, вночі 13 червня російські загарбники вдарили по цивільних об'єктах у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу понівечена п’ятиповерхівка, потрощені приватне й автомобільне підприємства. Внаслідок атаки 12 людей загинули, ще 36 людей постраждали. Пошуково-рятувальна операція завершена. 14 червня в Кривому Розі оголошено День жалоби.

Також 13 червня російська армія обстріляла з артилерії село Білозерка Херсонської області. Снаряд влучив у подвір'я церкви та вбив священника. 

Раніше повідомлялось, що попри шторм, ворог вивів у Чорне море два ракетоносії із загальним залпом "Калібрів" у 16 одиниць. Рівень загрози "надзвичайно великий".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2023 07:15