Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Обстріл Кривого Рогу 13 червня: стало відомо про ще одну жертву

Кількість жертв внаслідок обстрілу окупантами Кривого Рогу збільшилась до 12 осіб. Від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік. 

Про це повідомив мер міста Олександр Вілкул.

Він наголосив, що 14 червня у Кривому розі оголошено День жалоби за загиблими внаслідок терористичного ракетного удару армії РФ.

За інформацією чиновника, роботи з ліквідації наслідків удару продовжуються: постраждалим надається необхідна допомога, працюють усі служби, 40 бригад комунальників. 

"Вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи міста працюють стабільно. Водопостачання із Південного водосховища здійснюється виключно на резервах. Тому не забуваємо про необхідність максимальної економії", — йдеться у повідомленні.

Вілкул заявив, що у Криворізькому районі вночі 14 червня обстрілів не було. 

У Нікопольському районі ворог із важкої артилерії обстріляв м. Нікополь. Наслідки уточнюються. Без втрат. Також ворог намагався атакувати область БПЛА. Але всі три "Шахеді" були збиті над областю силами ПВК "Схід", — додав мер Кривого Рогу.

Нагадаємо, у ніч на 14 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі. У місті працювала протиповітряна оборона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2023 08:41