Фото: скріншот з відео

Чи готовий Конгрес США підтримувати Україну: заява Білого дому

Україна може розраховувати на потужну підтримку від Сполучених Штатів Америки. Конгрес консолідовано демонструє свою непохитну підтримку Україн у війні з Російською Федерацією.

Таку заяву зробила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр під час брифінгу.

"Коли справа доходить до питання допомоги Україні, я думаю тут, напевно, треба сказати, що ми бачимо двопартійну підтримку", — вказала спікер.

Вона зазначила, що цього тижня конгресмени від Республіканської партії відвідували столицю України, де зустрічалися з президентом Володимиром Зеленським, запевнивши у своїй підтримці.

"Американці знають, про що тут мовиться. Вони розуміють, що на карту поставлена свобода, вони розуміють, що на карту поставлена демократія, і вони розуміють роль, яку ми відіграємо як держава в глобальному контексті", — додала представниця Білого дому.

Нагадаємо, Міністерство оборони Росії звинуватило Україну у нібито підготовці до "вторгнення" до окупованого росіянами Придністров'я. Там кажуть, що українські сили начебто підуть в "атаку у відповідь на наступ російських військ з території Придністров'я".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.02.2023 08:07