Денис Берінчик. Фото: K2 Promotions Ukraine

Чи реально організувати бій Ломаченка та Берінчика: відповідь промоутера

На думку промоутера Олександра Красюка, бій між чемпіоном WBO у легкій вазі Денисом Берінчиком та чемпіоном IBF та IBO Василем Ломаченком малоймовірний. Він не буде популярним у Сполучених Штатах Америки.

Таку заяву Красюк зробив в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing King Media. За словами промоутера, Берінчик після Олімпіади втратив кілька років, коли думав, чи варто йти на ще одні Ігри, чи варто йти у професіонали. 

"Якби не ця затримка — він би став чемпіоном легкої ваги набагато раніше. Я впевнений. Крім того, він не хотів йти у профі через Ломаченка", — сказав Красюк.

Він також підкреслив, що попри те, що боксери виступають в одній ваговій категорії, об'єднавчий бій між ними є малоймовірний.

"Вони з однієї команди, виступають в одній вазі. Бій між ними? Для них це виглядатиме не дуже добре. Для України це був би великий бій, але чи він цікавий у США? Я сумніваюся. Скоріш за все, ні. Вони обидва чемпіони зараз, але я не знаю планів Ломаченка щодо продовження кар'єри. Я не думаю, що цей бій відбудеться", — резюмував Олександр Красюк.

Варто зазначити, що 12 травня Василь Ломаченко нокаутував Джорджа Камбососа в 11-му раунді. Вже 18 травня Денис Берінчик переміг Емануеля Наваррете роздільним рішенням суддів.

Що відомо про Дениса Берінчика

Український професійний боксер, виступає у першій напівсередній вазі та легкій вазі. Срібний призер Олімпійських ігор, срібний призер чемпіонату світу, бронзовий призер літньої Універсіади, дворазовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту України з боксу.

Цікаво, що в Мехіко Сергій Богачук отримав зелений пояс тимчасового чемпіона WBC. Українець отримав його з рук президента Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулеймана.

Також промоутер Олександр Красюк із K2 Ukraine розповів цікаву деталь про контракт на поєдинок між українцем Денисом Берінчиком та мексиканцем Емануелем Наваррете. Боксери можуть провести реванш.

Недавно повідомлялось, що український боксер Олександр Гвоздик вийде в ринг з американцем Давідом Бенавідесом 15 червня. Про це офіційно оголосила промоутерська компанія Premier Boxing Champions.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 21.05.2024 22:23