Фото: ілюстративне Джерело: armyinform.com.ua

Чи вивела Росія носії калібрів у Чорне та Азовське моря: зведення військових

Станом на ранок понеділка, 28 жовтня, Російська Федерація не виводила військових кораблів в акваторії Чорного та Азовського морів.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, станом на 28 жовтня у Чорному морі ворожі кораблі відсутні. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні, в Середземному морі є два ворожі кораблі, які є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 24 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — чотири судна, з них три продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — 12 суден, з них чотири рухались з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС України.

Станом на ранок понеділка, 28 жовтня, Російська Федерація не виводила військових кораблів в акваторії Чорного та Азовського морів.

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що ввечері 27 жовтня війська країни-агресорки масовано били по Харкову. Під ворожу атаку потрапили одразу три райони міста.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 27 жовтня, російські загарбники атакували Україну 80 ударними БпЛА типу Shahed і безпілотниками невстановленого типу. Сили оборони збили 41 ворожий дрон. Українські військові уточнили, що рашисти запускали свої безпілотники з території Російської Федерації, а саме — з Орла, Курська та Приморсько-Ахтарська.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2024 08:13