Фото ілюстративне. Джерело: Слово і діло

Чим ворог атакував столицю цієї ночі і які наслідки: дані КМВА

Російські окупанти вночі 18 травня здійснили дев'яту з початку місяця атаку на столицю. Цього разу обстріл було здійснено зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію.

Як повідомили у Київській міській військовій адміністрації, ймовірно, рашисти випустили по столиці крилаті ракети типу Х-101/555. Після запуску ракет ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА.

"За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені! Остаточні дані про кількість, тип ракет та БпЛА незабаром повідомлять Повітряні сили", — зазначили у КМВА.

Падіння уламків у Києві

Попередньо, зафіксовано падіння уламків в Деснянському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження зафіксовано в Дарницькому районі — там було загорянння на території гаражного кооперативу.

"Пожежа ліквідована. В решті районів можуть бути падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. Інформації щодо потерпілих наразі не надходило", — повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, ввечері 17 травня у Збройних силах України попередили про ймовірність повторення неспокійної ночі. Речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк вказувала на активність ворожої авіації.

Після 22:00 у середу в Одесі пролунала низка вибухів. У місті та області було оголошено повітряну тривогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.05.2023 06:24