Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Чоловік зґвалтував знайомого, бо той чіплявся до його доньки: що вирішив суд

У Вінницькій області суд покарав чоловіка, який зґвалтував свого знайомого. За словами підсудного, у такий спосіб він здійснив помсту чоловікові, який начебто чіплявся до його доньки.

Про це стало відомо з вироку Ямпільського районного суду Вінницької області.

За даними судового засідання, злочин стався 23 липня 2024 року, коли підсудний зайшов до домоволодіння потерпілого та зґвалтував чоловіка. У суді зауважили, що нападник знав, що у його жертви є проблеми з опорно-руховим апаратом і тому не може чинити опір.

Підозрюваний свою провину визнав. Чоловік пояснив, що, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він прийшов додому до потерпілого, де також вживав спиртне, після чого згадав, що два роки тому потерпілий мацав за геніталії його доньку й сусідську дівчинку. За словами підсудного, він вирішив помститися знайомому та вдарив його долонею по голові, після чого той упав з пенька. Використавши свою фізичну перевагу, чоловік зняв одяг і наказав потерпілому відкрити рот "з метою орального проникнення до нього з використанням геніталій".

Також підсудний додав, що він розкаюється і наразі здійснює догляд за потерпілим. Своєю чергою сам постраждалий заявив, що пробачив своєму кривдникові. Суд визнав чоловіка винним у зґвалтуванні (ч. 1 ст. 152 КК України) та засудив до двох років іспитового терміну.

Рішення суду

Скриншот: Єдиний державний реєстр судових рішень

 

Нагадаємо, раніше у Києві суд виніс вирок 32-річному чоловікові, який зґвалтував свою восьмирічну падчерку. Злочинець проведе за ґратами 15 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.10.2024 02:46