Фото: vol.gp.gov.ua

У Києві засудили чоловіка, який зґвалтував восьмирічну падчерку: скільки років він проведе за ґратами

У Києві суд виніс вирок 32-річному чоловікові, який зґвалтував свою восьмирічну падчерку. Злочинець проведе за ґратами 15 років.

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

"До максимального покарання — 15 років позбавлення волі засуджено чоловіка за зґвалтування восьмирічної падчерки", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що чоловік приїхав до міста Києві разом зі своєю падчеркою та сином. Перебуваючи неподалік гаражного приміщення та покинутого вантажного автомобіля, вітчим вчинив дії сексуального характеру відносно падчерки. При цьому чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

За словами прокурорів, на суді обвинувачений свою вину не визнав. Водночас прокурори доказали його вину, суд призначив йому максимальне покарання, можливе за цією статтею. Ґвалтівник отримав 15 років позбавлення волі. Наразі він перебуває під вартою.

Також, після набрання вироком законної сили інформацію про чоловіка буде внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Нагадаємо, раніше у Києві 48-річний чоловік отримав підозру у зґвалтуванні 22-річної падчерки. У жінки з дитинства є психічні розлади.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.09.2024 18:53