Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Дізнались, коли завагітніла: у Києві співмешканець матері ґвалтував її психічно-хвору доньку

У Києві 48-річний чоловік отримав підозру у зґвалтуванні 22-річної падчерки. У жінки з дитинства є психічні розлади.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, жінка народила дитину влітку цього року, батьком якої є співмешканець матері дівчини, який живе з родиною з 2019 року.

"Її матір дізналась про вагітність доньки лише після прийому у лікаря-гінеколога, коли дівчина перебувала вже на шостому місяці вагітності", — йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зауважили, що у жінки є проблеми з мовленням, а також вона не пристосована до самостійного життя, не здатна усвідомлювати наслідків своїх вчинків та керувати ними. Зокрема, вона не змогла пояснити, що з нею трапилось і хто є батьком дитини.

ґвалтував падчерку

Фото: прокуратура Київської області

Так, після народження немовляти та проведення генетичної експертизи, правоохоронці встановили, що батьком дитини є 48-річний співмешканець матері дівчини, який живе з родиною з 2019 року. З'ясувалося, що чоловік скористався станом дівчини та вступав з нею у статеві відносини.

"Після народження дитини родина 22-річної дівчини відмовилась від новонародженої дівчинки", — додали у прокуратурі.

Наразі чоловіку було повідомлено про підозру у вчиненні зґвалтування падчерки (ч. 2 ст. 152 КК України), а також йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За цей злочин підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.

Нагадаємо, раніше прес-служба Національної поліції України повідомляла, що на Київщині чоловік зґвалтував та намагався вбити 17-річну дівчину. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.08.2024 02:18