Робота херсонських зенітників. Джерело: Telegram-канал Миколи Олещука

Чудова робота херсонських зенітників: Повітряні сили показали відео знищення "шахедів" цієї ночі

Повітряні сили ЗСУ в ніч на п’ятницю, 1 грудня, відбивали атаки ворожих дронів-камікадзе Shahed і керованої ракети. Українські військові показали кадри роботи нашої протиповітряної оборони.

Відповідне відео на своєму Telegram-каналі опублікував командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук.

"Укотре дякую усім захисникам неба за знищені цієї ночі "шахеди"!" — наголосив він.

Командувач Повітряних сил особливо відзначив воїнів 208 зенітної ракетної бригади повітряного командування "Південь".

"На цих кадрах — уражальна бойова робота херсонських зенітників! Ставлю лайк! Разом — до перемоги!" — підсумував Микола Олещук.

Раніше Повітряні сили повідомили, що 1 грудня противник атакував ударними БпЛА типу Shahed з двох напрямків: мис Чауда — окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ — РФ. Основний напрямок удару — південь та схід країни. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Сил оборони України.

Усього ворог застосував 25 ударних безпілотників Shahed-136/131. У результаті бойової роботи знищено 18 ударних БпЛА. Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях".

Нагадаємо, що снайпери Сил спеціальних операцій ліквідували 12 і поранили трьох окупантів на Авдіївському напрямку. На це вони витратили лише годину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.12.2023 10:59