Ліквідація окупантів на Авдіївському напрямку. Скріншот із відео

Дванадцять цілей за годину: як українські снайпери ліквідовують окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

Снайпери Сил спеціальних операцій ліквідували 12 і поранили трьох окупантів на Авдіївському напрямку. На це вони витратили лише годину.

Про це повідомила прес-служба Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

"Сили спеціальних операцій працюють на найскладніших ділянках фронту. Одна з них — Авдіївський напрямок", — йдеться в повідомленні.

Українські спецпризначенці наголосили, що там лише за годину снайпери знищили 12 одиниць живої сили противника. Ще троє окупантів, які намагалися підійти до позицій українських військових, отримали поранення.

"Снайперські пари працювали на дистанції від 920 до 1 170 метрів. Йдемо далі!" — підсумували в Силах спеціальних операцій ЗСУ.

Загалом, як інформує Генеральний штаб Збройних сил України, за минулу добу наші воїни знищили понад 1 200 російських загарбників. Окрім того, на брухт перетворили 22 артилерійські системи ворога, 13 танків і 32 броньовані машини.

Нагадаємо, що впродовж минулої доби на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.12.2023 09:23