Фото: Офіс президента

Цього тижня Україна представить всім партнерам у Європі свій План перемоги, — Зеленський

Цього тижня Україна представить всім європейським партнерам свій План перемоги над російськими загарбниками. 

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

"Сьогодні ж була доповідь віце-прем’єр-міністра Стефанішиної про перемовини у Вашингтоні та в інших столицях на рівні команд щодо геополітичного пункту Плану перемоги. Працюють військові на своїх рівнях із нашими партнерами щодо воєнних пунктів. Цього тижня ми представимо всім партнерам у Європі нашу стратегію примусу Росії до справедливого завершення цієї війни", — наголосив гарант.

Він зазначив, що представлення Плану відбуватиметься публічно. До того ж разом із Планом буде оприлюднено і перші реакції партнерів на мирний документ України.

"План перемоги буде представлений публічно. Причому вже разом із тим першим реагуванням, яке ми отримали від партнерів. І нам усім в Україні справді потрібна максимальна підтримка", — резюмував президент.

Зауважимо, за даними The Washington Post, український лідер Володимир Зеленський мав представити свій план перемоги на зустрічі контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн". Вона мала б відбутися 12 жовтня. Проте наразі захід відтермінували, але нова дата поки не відома.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко заявив, що 16 жовтня президент Володимир Зеленський виступить на засіданні Верховної Ради та представить громадянам План перемоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 14.10.2024 19:40