Фото: прес-служба ДБР

ДБР підтвердило затримання детектива БЕБ, який "кришував" гральний бізнес у Києві

Державне бюро розслідувань затримало детектива БЕБ за те, що той "покривав" гральний бізнес у Києві. За його "роботу" власники бізнесу виплачували посадовцю по 1,2 тис. доларів на місяць.

Про це повідомили в прес-службі ДБР.

За даними правоохоронців, група злочинців займалася незаконним гральним бізнесом на території Києва під виглядом проведення лотереї.

Під час проведення слідства ДБР вийшло на детектива, який "консультував" зловмисників щодо забезпечення безперешкодної діяльності. За це йому платили понад тисячу доларів на місяць.

Детектива затримали під час отримання чергової "місячної зарплати". Напередодні ми повідомляли про це затримання.

"До цього він працював у іншому правоохоронному органі, де саме і займався протидією незаконному гральному бізнесу, а потім вирішив перенести "підробіток" на нову роботу", — зазначили в прес-службі.

Наразі правоохоронцю повідомлено про підозру в бездіяльності працівника правоохоронного органу щодо незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей. Детективу загрожує до 8 років позбавлення волі.

Під час обшуків за адресами проживання фігурантів та об’єктів незаконних гральних закладів працівники ДБР вилучили багато готівки, чорнові записи та комп’ютерну техніку.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора затримало колишнього начальника митного поста "Чорноморськ-порт" Одеської митниці Державної митної служби України. Він вимагав неправомірну вигоду у розмірі 4 100 доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.02.2023 11:30