Фото: Facebook Йосифа Ситника

Депутатам Львівської облради роздали повістки прямо перед сесією (фото)

У вівторок, 4 липня, депутатам Львівської обласної ради роздали повістки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Їх обласним обранцям роздали перед початком сесійного засідання.

Фото отриманої повістки опублікував депутат від "Свободи" Йосиф Ситник. Повістки депутатам вручали працівники ТЦК та СК одразу при вході до сесійної зали.

"Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили повістки. Слава Україні!" — написав Ситник. 

Інформацію про те, що депутатам Львівської обласної ради вручили повістки перед засіданням у коментарі Суспільному підтвердила начальниця прес-служби Львівського ТЦК та СП Марія Левко. Вона зазначила, що повістки вручили в межах мобілізаційних заходів, які тривають в Україні. Воєнний стан в Україні триває до 18 серпня.

Нагадаємо, Дарницький районний суд столиці виніс вирок адміністратору Telegram-каналу "Повістки" за перешкодження мобілізації у Києві. Чоловік отримав п'ять років позбавлення волі. Згідно з документом, автора пабліку визнали винним за статтею про перешкоджання законній роботі Збройних Сил.

Також відомо, що в Одесі учасників київського гурту Junket мобілізували просто на вулиці. У районі залізничного вокзалу музикантів затримали співробітники територіального центру комплектування. Група планувала відіграти концерт у місцевому клубі More Music Club 9 червня, а частину коштів від зборів на вході планувалося передати на потреби Збройних Сил України. Музикант зазначив, що їх примусово відправили на медичну комісію, а потім — до десантно-штурмових військ у Житомирській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2023 11:54