Фото: соцмережі

Скандал із врученням повістки на Хмельниччині: військкомат відреагував на інцидент

Хмельницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки призначив службову перевірку щодо факту можливих неправомірних дій одного з військовослужбовців. Усі необхідні рішення планують ухвалити в найкоротші терміни.

Про це повідомили в прес-службі Хмельницького ТЦК та СП.

"Мережею інтернет поширюється інформація щодо можливих протиправних дій зі сторони одного з військовослужбовців відділу Хмельницького районного
територіального центру комплектування та соціальної підтримки! Щодо даного випадку призначено службову перевірку за результатами якої буде прийнято справедливе рішення, про що буде повідомлено додатково!" 
— йдеться в повідомленні.

Зазначається, що командування Хмельницького ТЦК та СП суворо засуджує будь-якого роду фізичне насилля:

"З нашого боку будуть здійснені усі необхідні заходи, у найкоротші терміни будуть встановлені подробиці та прийнято усі необхідні рішення".

Скандал на Хмельниччині

В області розгорівся скандал за участі співробітників територіального центру комплектуванняВійськові зайшли до будинку військовозобов'язаного, який намагався сховатися, щоб не отримати повістку. Військові показали документи та вимагали припинити зйомку. 

Суперечка переросла у погрози. Мовляв, військовозобов'язаний якимось чином може "зламати ногу і голову", коли їхатиме на мотоциклі. 

Нагадаємо, перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк заявляв, що всі випадки, які ганьблять звання військовослужбовця Збройних сил України, офіцера, не будуть залишені без жорсткої реакції. У межах перевірки роботи ТЦК та СП в усіх регіонах України готові реагувати на кожний подібний інцидент.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.07.2023 17:32