«Дії Трампа можуть привести до III світової»

10 ЖОВТНЯ 2017 10:43

Як інформує TrueUA з посиланням на Euro News, у США розгорілася ще одна словесна баталія. Залучені в неї виявилися президент Дональд Трамп і сенатор-республіканець Боб Коркер, який в інтерв'ю New York Times заявив, що нинішній глава Білого дому представляє небезпеку для Сполучених Штатів і що дії Трампа можуть привести до Третьої світової війни.   

Надію на порятунок країни Коркер покладає на держсекретаря Рекса Тіллерсона, главу Пентагону Джеймса Меттіса і керівника апарату Білого дому Джона Келлі. Як вважає сенатор, саме завдяки цим людям країна ще не занурилася в пучину хаосу.   

Трамп постарався відповісти Коркеру у своєму Twitter.   

Так, американський президент написав: «Сенатор Коркер благав мене підтримати його переобрання в штаті Теннесі.   

Я сказав: «Ні», і він відкликав свою кандидатуру (сказавши, що він не може перемогти без моєї підтримки)».   

Також Трамп додав, що сенатор хотів стати держсекретарем, але глава Білого дому відповів відмовою і заявив, що значною мірою саме на Коркері лежить відповідальність за «жахливу» іранську угоду.  

Після цього президент написав: «Я довго міг чекати, що Коркер виступатиме проти і стане перешкодою для нашого порядку денного. Не вистачило йому сміливості балотуватися»!  

Американський президент неодноразово виступав проти угоди з Іраном, яку було підписано два роки тому і передбачало обмеження ядерної програми Тегерана в обмін на послаблення санкцій».

 

Світ, 10.10.2017 10:43