Джерело: Instagram-сторінка Євгена Кошового

Дівчата помітно підросли: дружина Кошового показала фото з двома доньками

Зірка "Квартал 95" Євген Кошовий разом з жінкою відвів своїх доньок на святкову лінійку до школи. Його дружина Ксенія потішила шанувальників милими фото одразу з двома дітьми. 

Відповідну світлину Ксенія Кошова оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Так, у 16-річної Варвари та дев'ятирічної Серафими сьогодні, 2 вересня, святкова лінійка в школі. Водночас старша донька зірки "Квартал 95" перейшла вже до 11 класу, а молодша дитина — до четвертого. Для важливої події Варвара разом з мамою обрала family look. Вони обидві були одягнені у чорні штани та майку, а сам Євген Кошовий одягнув сорочку та штани. 

Кошовий з дружиною та дітьми

Фото: Instagram-сторінка Ксенії Кошової

Зокрема, молодша Серафима обрала для святкової лінійки джинси та білу блузку. Варто наголосити, що діти Кошового в руках тримали чималі букети квітів, які вони подарують своїм вчителям. Зазначимо, що оскільки 1 вересня цього року припало на неділю, більшість шкіл перенесли святкові лінійки на понеділок, 2 вересня.

Нагадаємо, у серпні стало відомо, що популярний український співак Дмитро Монатік втретє стане батьком. Зірковий артист виклав спільне фото з вагітною дружиною Іриною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.09.2024 10:38