Фото з Instagram Олени Кравець

Колишня акторка "Кварталу 95" Кравець показала підрослих двійнят (фото)

Українська акторка й ведуча Олена Кравець показала фото з помітно підрослими двійнятами. 8-річні Катя та Ваня цього року переходитимуть вже до третього класу.

Світлиною, на якій діти позують разом, вона поділилася у своєму Instagram. Ваня одягнений у спортивну форму й тримає в руках футбольний м'яч, а Катя — у шорти та майку.

Також акторка підписала світлину жартом.

"Так, визначмося, в чому ви підете до школи в понеділок? — У сльозах, мам, у сльозах", — йдеться у дописі до фото.

Олена Кравець

Скриншот зі сторінки в Instagram Олени Кравець

Зазначимо, що знаменитість обрала для них приватний навчальний заклад.

Як відомо, в Олени Кравець з чоловіком Сергієм троє дітей. Разом вони виховують ще й дорослу доньку Марію, яка вже також практикується у ролі ведучої. Сама Кравець раніше зізнавалася, що народила молодших дітей трішки запізно. За її словами, їй було неабияк складно поєднати роботу, особисте життя і виховання двійнят.

Олена Кравець з донькою

Олена Кравець з донькою Марією. Фото з Instagram Олени Кравець

"Це важко, але ж я не єдина. Діти — це важко, але ти з ними дуже дорослішаєш, вони просто вимагають від тебе дорослої позиції. Як на мене, я кажу за себе, а не за всіх жінок, я народила їх трохи запізно, в 39 років. Вони зараз вже більш інтегровані в моє життя, а раніше мені потрібно було трохи на шпагаті роз'їжджатися: робота, те, що мені подобається, і та ступінь зануреності в їхнє життя була дуже велика. Вони вимагали, щоб біля них крутився весь світ і я", — розповідала вона.

Нагадаємо, раніше ми писали, що телеведучий Тімур Мірошниченко вдочерив дівчинку та вперше показав її.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 29.08.2024 10:00