Фото: Inatagram-сторінка Тімура Мірошниченка

Телеведучий Тімур Мірошниченко удочерив дівчинку та вперше показав її (фото)

Відомий шоумен Тімур Мірошниченко та його дружина Інна удочерили другу дитину. Зіркова пара вперше показала свою доньку.

Про це стало відомо з Instagram-сторінки дружини шоумена.

Подружжя опублікувало зворушливі кадри, на яких вони стоять відкриті до обіймів, а їм на зустріч біжить маленька дівчина з білявим волоссям. Сім'я дружно обіймається, а Інна взяла дитину на руки. Варто зазначити, що обличчя дівчинки пара не показала.

Мірошниченко

Фото: Instagram-сторінка Інни Мірошниченко

Водночас шанувальники ведучого сприйняли цю радісну новину позитивно. Також багато зіркових користувачів вітали подружжя і дякували за ще одне врятоване життя.

"До сліз! Дякую вам за ще одне врятоване життя!" — написала співачка Світлана Тарабарова.

Не залишилась осторонь й акторка та телеведуча Валентина Хамайко, яка додала, що торік у пари з'явився син Марсель. 

"Вітаю вас! Нарешті! Цікаво, що майже в цей час рік тому у вас з'явився Марсель! Нехай всі адаптації будуть легкими! Любові, натхнення і сил вашій великій родині!" — написала вона.

Загалом у зіркового подружжя четверо дітей, двоє з яких з дитбудинку. Мірошниченки також виховують двох власних дітей — Мію та Марко.

Нагадаємо, в українського боксера Олександра Усика 29 січня народилась донька. У лютому він вперше зустрівся зі своєю новонародженою дитиною, яку назвали Марією. Боксер не був присутній під час народження доньки, адже перебував на той момент у тренувальному таборі перед боєм з Тайсоном Ф'юрі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 27.06.2024 11:06