Фото: instagram.com/slavia_official

"Люди не сприймали": екс-дружина Dzidzio прокоментувала відмову співака від псевдоніма

Українська співачка Slavia прокоментувала відмову екс-чоловіка Михайла Хоми від псевдоніма Dzidzio. 

В інтерв'ю kp.ua колишня дружина Михайла Хоми зауважила, що зі справжнім ім'ям співак зможе краще себе проявити.

Зауважимо, ще на початку весни Михайло Хома, який є більш відомим як Dzidzio, заявив, що відмовляється від свого сценічного імені.

Екс-дружина Михайла Хоми наголосила, що він ухвалив правильне рішення, адже зі своїм справжнім ім'ям він зможе досягти більшого.

"Нинішній саме Михайло Хома, не Дзідзьо, це той Михайло, якого я знала на самому початку. Це той Михайло, яким він був, коли ми познайомилися. Це той Михайло, яким я його знаю в гурті "Друзі". Я завжди була за те, щоб він проявив себе справжнього, свій справжній талант, свої неймовірні вокальні здібності, бо, звісно, в гурті Dzidzio настільки він себе проявити не міг", — наголосила артистка.

Також Slavia додала, що раніше Dzidzio не сприймали серйозно через його сценічний образ.

"Ті пісні і образ були зовсім іншої направленості, люди не сприймали і не могли сприйняти його як серйозного артиста. Я завжди була за те, щоб він повернувся до себе, скажімо так, справжнього. І мені дуже подобається те, що він зараз робить. Це справжній Михайло", — наголосила артистка.

Нагадаємо, раніше відомий український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який зараз служить у Збройних силах України, повідомив, що наразі скасував весілля з молодшою на 20 років нареченою Мар'яною, адже вони переживають кризу у стосунках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 17.06.2024 16:16