Фото: instagram.com/seitablaiev

"Не знаю, як далі": Ахтем Сеітаблаєв скасував весілля з нареченою

Відомий український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який зараз служить у Збройних силах України, повідомив, що наразі скасував весілля з молодшою на 20 років нареченою Мар'яною, адже вони переживають кризу у стосунках.

У коментарі "Люкс ФМ" Сеітаблаєв розповів, що у нього з обраницею різні погляди на життя і поки що весілля не входить у їхні плани.

Зауважимо, що у вересні 2023 року Сеітаблаєв освідчився Мар’яні, але поки вони офіційно не оформили шлюб.

"Поки не будемо грати весілля. Ми спочатку обговорювали, але зараз — ні. Можливо, невдовзі. Ні, офіційно стосунки не оформлювали. Ми переживаємо складний період відносин. Не знаю, як воно буде далі. Це швидше пов'язано з тим, що ми маємо двох дорослих людей і маємо певні переконання та погляди на життя, які далеко не завжди сходяться", — розповів режисер.

Водночас Сеітаблаєв розповів, що періодично спілкується зі своїми дітьми й нещодавно встиг побачити свою однорічну онуку.

"Підтримуємо стосунки завдяки мережі, телефонним розмовам. Я часто спілкуюся зі старшою донькою, яка зараз в Бельгії. Емоції від онуки надзвичайні. Не дарма кажуть, що онуки — найулюбленіші діти", — сказав режисер.

Зазначимо, до зустрічі з Мар'яною актор понад 10 років був одружений з продюсеркою Іванною Дядюрою. Екс-подружжя має спільну дочку Сафіє. У Дядюри також є син Анатолій від попереднього шлюбу. Від минулих стосунків у режисера також є син Селім та дочка Назли, яка торік у січні вперше стала мамою.

Нагадаємо, відома співачка Джамала, яка 24 травня народила третю дитину, вже відновилася від пологів та влаштувала першу фотосесію для новонародженого сина, на якій були також її старші діти

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 11.06.2024 10:20