Доба в АТО: 15 обстрілів з боку російсько-окупаційних угруповань

11 СЕРПНЯ 2017 07:58

Як повідомляє TrueUA, з посиланням на прес-центр штабу АТО, що у районі проведення АТО минула доба відзначилась зменшенням інтенсивності обстрілів позицій Збройних Сил України з боку російсько-окупаційних угруповань однак терористи продовжують порушувати  Мінські домовленості.

Найбільш неспокійно на Луганському напрямку: «бойовики двічі з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших опорних пунктах неподалік Станиці Луганської, а укріплення у селищі Щастя обстріляли із зенітної установки. Крім того, ввечері, бандити майже годину з мінометів калібру 82 міліметри та гранатометів били по українських укріпленнях у районі Кримського. У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із гранатометів».

Крім того, на Приморському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти у Талаківці і Водяному. 

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. В результаті обстрілу один наш військовий отримав поранення. Один український воїн загинув внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік селища Піски. 

Події, 11.08.2017 07:58