Доба в АТО: 18 обстрілів, один український військовий загинув, ще двоє отримали поранення

08 СЕРПНЯ 2017 08:30

Як повідомляє TrueUA, з посиланням на прес-центр штабу АТО, російсько-терористичні війська продовжують порушувати  Мінські домовленості та здійснюють обстріли українських позиції.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир’я. Внаслідок бойових дій  один український військовий загинув,  ще двоє отримали поранення», – йдеться у повідомлені.

Зазначається, що практично всю ніч тривало вогневе протистояння у районах Авдіївки та на шахті Бутівка, що на Донецькому напрямку.

«Російсько-окупаційні угруповання використовували міномети калібру 82 міліметри, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Українські війська асиметрично відповіли ворогу», – йдеться у повідомлені. 

Крім того, на Луганському напрямку бойовики використовували заборонені міномети калібру 82 міліметри неподалік Кримського та Трьохізбенки. А близько 22 години випустили 6 мін калібру 120 міліметрів в районі Новотошківського. 

Також, на Приморському напрямку бандити били з мінометів і гранатометів по українських укріпленнях у Новомихайлівці, Чермалику та Водяному. 

 

Події, 08.08.2017 08:30