Дональд Трамп контратакує

21 ТРАВНЯ 2018 16:32

Міністерство юстиції США перевірить, чи не була політично мотивованим стеження ФБР за передвиборчим штабом Дональда Трампа, передає TrueUA з посиланням на BBC  

Раніше сам президент зажадав у відомства з'ясувати це, а також те, чи велося подібне спостереження під час передвиборних кампаній Барака Обами.  

За даними BBC, принаймні один законспірований агент ФБР сприяв розслідуванню спецпрокурора Роберта Мюллера, який розбирається з передбачуваним втручанням Москви в президентську кампанію 2016 року.  

Дональд Трамп раніше написав у «Твіттері», що якщо підтвердиться факт неправомірних дій ФБР, це буде скандал голосніше Уотергейтського.  

Роджер Стоун, колишній радник Трампа:  

«Щонайменше вісім моїх нинішніх і колишніх партнерів, в основному молоді люди, були залякані розслідуванням Мюллера. Я гарантую, що вони так і не знайшли свідчень «російського змови».  

17-го травня виповнився рік з того моменту, як Роберт Мюллер став на чолі розслідування. За цей час йому вдалося притягнути до суду 19 осіб - але за неправдиві відчення, а не за реальну співпрацю з російською стороною. 

 

Світ, 21.05.2018 16:32