Фото: скріншот з відео

Дональда Трампа арештували в США: він чекає на пред'явлення звинувачень, — ЗМІ

У вівторок, 4 квітня, колишній президент США Дональд Трамп прибув до суду. У Нью-Йорку він очікує для пред’явлення звинувачень.

Про це повідомляє Ap News.

Зазначається, що Трамп прибув до будівлі суду Манхеттена перед висуненням йому кримінальних звинувачень.

Раніше повідомлялось, що суд Нью-Йорка оголосив звинувачення 45-му президенту США Дональду Трампу. Йдеться про 30 пунктів звинувачення, пов'язаних із бізнес-шахрайством.

Що відомо про скандальну справу Трампа

Справа стосується платежу Трампа в розмірі 130 тисяч доларів зірці порнофільмів Стормі Деніелс. Прокурори вважають, що у жовтні 2016 року, у розпал президентської кампанії у США, 45-й президент країни заплатив цю суму жінці з метою нерозголошення про їхній роман десятьма роками раніше. Насправді гроші були призначені на фінансування передвиборчої кампанії Трампа. Це кримінальний злочин, за який, за законами штату Нью-Йорк, загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Історія, що фігурує у справі, почалась у 2006 році, коли порноакторка зустрілася з політиком на благодійному гольф-турнірі й він заплатив їй за секс у готелі біля курортного озера Тахо. Сам Трамп заперечував роман із Деніелс.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп заявив, що нинішньому президенту США Джо Байдену варто було домовитися з Росією щодо окупації України. На його думку, це могло б запобігти повномасштабній війні із РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.04.2023 20:54