Фото: росЗМІ

Дозволив би окупувати частину України: Дональд Трамп оприлюднив свій "мирний план"

Нинішньому президенту США Джо Байдену варто було домовитися з Росією щодо окупації України. Це могло б запобігти повномасштабній війні із РФ.

Таку заяву зробив колишній президент США Дональд Трамп в інтерв’ю Fox News.

Коментуючи події в Україні, Трамп нагадав, як за попередніх президентів Росія окупувала частини Грузії та України, а за часів Байдена взагалі отримала "повний безліміт".

"А при Трампу вони, Росія, нічого не захопили. Бо Путін розумів, що ніколи б цього не зробив. І це навіть без укладання угоди. Я міг би це зробити. У найгіршому випадку, я міг би домовитися про те, щоб вони (Росія, — ред.) щось захопили. Ви ж знаєте, що (в Україні, — ред.), є певні райони, які є російськомовними, відверто кажучи, але домовитись можна було б", — пояснив 45-ий президент.

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп заявив, що у разі своєї перемоги на виборах, зможе зупинити війну в Україні за 24 години. Це вже не перша його подібна заява: наприкінці лютого він повідомляв, що війну можна закінчити за одну добу, зробивши два телефонні дзвінки — Володимиру Путіну та Володимиру Зеленському.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 08.03.2023 20:15